Home » Alternatief voor koemelk

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Paardenmelk dient als een prima alternatief voor koemelk. In Rusland is paardenmelk al eeuwenlang erg populair en ook in Duitsland en Oostenrijk staat paardenmelk de laatste jaren erg in de belangstelling. In Nederland is paardenmelk nog wat minder populair, maar dit unieke product is ook hier erg in opkomst. Dat is maar goed ook want paardenmelk is erg gezond.

Paardenmelk, er is geen beter alternatief voor koemelk

Waarom u paardenmelk zou gebruiken als alternatief voor koemelk? Omdat het zo gezond is natuurlijk! Met paardenmelk verhoogt u namelijk drastisch uw weerstand. Hierbij brengt paardenmelk ook uw darmflora in balans. Dit komt omdat paardenmelk de goede bacteriën in onze darmen stimuleert, waardoor de slechte bacteriën worden verdrongen. Dit is wel zo belangrijk want hierdoor kunnen vele aandoeningen voorkomen worden.

Kom bij ons langs voor verse paardenmelk!

Paardenmelkerij De Edelweiss is elke maandag tot zaterdag geopend tussen 8.00 en 18.00 voor de verkoop van (verse) paardenmelk en paardenmelkproducten. U vindt ons aan Hanekinderstraat 9, te Etten-Leur. Woont u niet in de omgeving van Etten-Leur maar wenst u wel gebruik te maken van dit gezonde alternatief voor koemelk? U kunt onze producten ook bestellen via onze webshop. Voor meer informatie over onze producten, kunt u bellen naar 076-5020478. Wij vertellen u graag alles over de vele voordelen van paardenmelk. 

Anderen bekeken ook

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk