Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Educatie op de paardenmelkerij

Vragen over onze leeromgeving?

Home » Educatief

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Paardenmelkerij De Edelweiss biedt een vakoverschrijdende leeromgeving aan waar groepen middels directe ontmoeting kennis opdoen over landbouw, natuur, milieu en andere gerelateerde onderwerpen. Er wordt samengewerkt met het landelijke Platform Boederijeducatie.

Het product van Boederijeducatie sluit aan bij de kerndoelen en methodes van het onderwijs, de beleving van de scholier en de boerderij en haar omgeving.

Tijdens de boerderij educatieve groepsontvangst werken wij met didactisch kwalitatief hoogwaardig les- en ontvangstmateriaal. Ook maken we gebruik van praktische werkvormen met een hoge belevingswaarde. De educatie is geschikt voor alle scholen, ook voor speciaal onderwijs. Voor het speciaal onderwijs hebben wij het thema ‘ervaar het maar’. Voor het lager- en voortgezet onderwijs bieden wij een educatief leerprogramma.

 

Aanmelden educatie paardenmelkerij

Verzorgers, ouders, leraren en onderwijsassistenten kunnen groepen kinderen aanmelden bij onze paardenmelkerij. Vermeld graag met hoeveel kinderen je wilt komen.

Dan kunnen wij een programma op maat samenstellen en rekening houden met de catering en de hoeveelheid educatiemateriaal. We zien ontzettend uit naar jullie komst. Tot binnenkort!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct vrijblijvend contact op