Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Kinderfeestje

Home » Kinderfeestje

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Kinderen die van paarden houden kunt u geen beter kinderfeestje geven dan een met paardrijden. Kies daarom ook voor een kinderfeestje met de paarden van Paardenmelkerij De Edelweiss. Bij ons hebben de kinderen het fantastisch naar hun zin en leren ze gelijk hoe het er op een paardenmelkerij aan toegaat. Een dag die zowel leerzaam én leuk is!

Een weergaloos kinderfeestje met paardrijden doet u bij ons

Een kind dat van paarden houdt kan zijn of haar geluk niet op bij onze paardenmelkerij in Brabant. Bij aanvang van het kinderfeestje wordt uw gezelschap ontvangen met limo en koekjes, waarna er een moment is voor het geven van cadeautjes. Daarna gaat het toch écht gebeuren: de kids kunnen gaan paardrijden –  ongetwijfeld een onvergetelijk kinderfeestje voor de kleinen! Na een heerlijk kinderfeestje met de paarden krijgen de kids pannenkoeken en de ouders koffie en thee. Tot slot mogen de kids een cadeautje uitzoeken om mee te nemen

Reserveer vandaag nog uw activiteit bij ons

Naast een kinderfeestje met paarden verzorgen en paardrijden kunt u bij Paardenmelkerij De Edelweiss ook terecht voor schoolreisjes en andere excursies. Als educatieboerderij kunnen wij kinderen en (jong)volwassen ook voorzien van een leuke en leerzame middag. Heeft u interesse? Bel dan naar 076-5020478. Wij staan u graag te woord om al uw vragen over onze activiteiten te beantwoorden. Ook kunt tevens telefonisch uw kinderfeestje of andersoortige excursie direct reserveren. Graag tot ziens bij Paardenmelkerij De Edelweiss!

Download de uitnodiging!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct vrijblijvend contact op