Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Excursies op de paardenmelkerij

Home » Excursies

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Wij organiseren op onze paardenmelkerij in Etten-Leur allerlei leuke excursies voor verenigingen, groepen, familie’s en scholen. Groepen van tien tot vijftig personen geven wij graag een rondleiding over het terrein. De excursies zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Als je aankomt op onze paardenmelkerij, ontvangen wij je graag met een kopje koffie of thee en een lekkere koek. Daarna beginnen we met een korte uitleg over het paardenras, de huisvesting van de paarden en de geboorte van veulentjes. Ook wordt er uitgelegd wanneer en waarom een paard melk produceert. Er mogen vragen worden gesteld en natuurlijk krijg je de mogelijkheid om een glaasje paardenmelk te proeven. Maar het leukste is nog de paarden melken. Je beleeft het allemaal van dichtbij. Kom je ook?

Aanmelden excursie paardenmelkerij

Als je geïnteresseerd bent in een excursie op de paardenmelkerij, raden wij je aan je van tevoren aan te melden. Geef bij je aanmelding aan met hoeveel personen en wanneer je wilt komen.

Wij kunnen de catering er op afstellen en inschatten hoeveel tijd we ongeveer bezig zullen zijn met de excursie. Wij zien je graag op onze paardenmelkerij in Etten-Leur. Tot snel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct vrijblijvend contact op