Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Home » Melk alternatief

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Melk van paarden dient als een prima alternatief voor koemelk. In Rusland is paardenmelk al eeuwenlang erg populair en ook in Duitsland en Oostenrijk staat paardenmelk de laatste jaren erg in de belangstelling. In Nederland is paardenmelk nog wat minder populair, maar dit unieke product is ook hier erg in opkomst. Dat is maar goed ook want paardenmelk is erg gezond.

Melk van paarden, er is geen beter alternatief voor koemelk

Waarom u melk van paarden zou gebruiken als alternatief voor koemelk? Omdat het zo gezond is natuurlijk! Met paardenmelk verhoogt u namelijk drastisch uw weerstand. Hierbij brengt paardenmelk ook uw darmflora in balans. Dit komt omdat paardenmelk de goede bacteriën in onze darmen stimuleert, waardoor de slechte bacteriën worden verdrongen. Dit is wel zo belangrijk want hierdoor kunnen vele aandoeningen voorkomen worden.

Vergeet koemelk voor uw gezondheid, melk van paarden is het nieuwe alternatief

In verschillende landen, zoals Rusland en Oostenrijk, is paardenmelk al niet meer weg te denken. Hoewel Nederland hier nog een beetje in achterloopt, is ook in Nederland paardenmelk erg in opkomst. En dat is maar goed ook! Paardenmelk kent namelijk vele voordelen ten opzichte van koemelk. Zo is het bijvoorbeeld lichter verteerbaar en kunnen mensen met een allergie vaak wel gewoon paardenmelk drinken. Ook heeft paardenmelk een gunstige invloed op de darmflora, de stofwisseling en de weerstand. HierHierdoor kunt u ook wel zeggen dat paardenmelk een positieve werking op de gezondheid in het algemeen heeft.

Bent u benieuwd naar de positieve gezondheidseffecten van paardenmelk?

U bent van harte welkom om eens een bezoekje te brengen aan Paardenmelkerij De Edelweiss om zelf de voordelen van paardenmelk als alternatief voor melk van de koe te proeven en ervaren. Hiervoor kunt u elke maandag tot zaterdag van 8.00 tot 18.00 terecht bij onze paardenmelkerij in Etten-Leur. Ook kunt u onze paardenmelk bestellen via onze webshop. Heeft u nog vragen over onze paardenmelk en de voordelen die deze heeft voor uw gezondheid? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076-5020478. Met plezier vertellen wij u meer over de melk van Paardenmelkerij De Edelweiss.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk