Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Home » Paardenmelk shampoo

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Wist u dat paardenmelk perfect als basis dient voor shampoo? Het gebruik van paardenmelk is erg in opkomst in Nederland. Dat geldt niet alleen voor het drinken van paardenmelk. Er zijn tegenwoordig namelijk ook veel cosmetische producten die zijn gemaakt op basis van paardenmelk. Zo wordt er onder andere zeep, crème, bodybalsem en dus ook shampoo gemaakt van paardenmelk. Dat is niet voor niets, want deze melk is niet alleen heel gezond, maar heeft ook een erg verzorgende werking.

Paardenmelk als basis voor shampoo

In het assortiment van Paardenmelkerij De Edelweiss vindt u een frisse verzorgende shampoo met daarin een hoog gehalte aan natuurzuivere paardenmelk. Deze shampoo bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid en stimuleert daarmee het natuurlijke zelfvernieuwingsproces in de haren en de hoofdhuid. Hierbij wordt de hoofdhuid gereinigd zonder dat de natuurlijke beschermlaag beschadigd wordt. Ook niet onbelangrijk, shampoo op basis van paardenmelk is volledig biologisch en dierproefvrij. Door gebruik van deze shampoo draagt u dus bij aan een betere wereld.

Ervaar nu zelf de positieve werking van deze frisse en verzorgende shampoo

Kiest u ook voor biologisch? Probeer dan eens de shampoo of een van de andere verzorgingsproducten van Paardenmelkerij De Edelweiss uit! Deze kunt u gemakkelijk bestellen via onze webshop. Ook vindt u hier onze talloze andere producten op basis van paardenmelk. Woont u in de buurt van Etten-Leur, dan kunt u ook gewoon langskomen bij onze paardenmelkerij! Wij hebben al onze cosmetische producten altijd ruim op voorraad, waardoor u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Voor meer informatie over de shampoo die wij aanbieden kunt u ook bellen naar 076-5020478. Wij geven u graag een vrijblijvend advies over al onze cosmeticaproducten.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk