Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

  Home » Educatieboerderij

  Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

  https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

  Diervriendelijke stal

  Gecertificeerd erkend leerbedrijf

  Geschikt voor kinderen

  Paardenmelkerij De Edelweiss is gecertificeerd als educatieboerderij. Dit wil zeggen, dat Paardenmelkerij De Edelweiss educatie biedt voor kinderen van het basisonderwijs en dat deze voldoet aan de criteria van het ‘Kwaliteitssysteem Boerderijeducatie’. Op onze paardenmelkerij kunnen groepen kinderen terecht waar zij via directe ontmoeting leren over de landbouw, natuur en het milieu. Dit gebeurt door middel van een educatieve rondleiding door onze paardenmelkerij.

  Een leerzaam bezoekje aan onze educatieboerderij

  Wanneer u met een groep basisschoolleerlingen een bezoekje brengt aan Paardenmelkerij De Edelweiss, wordt u hartelijk ontvangen op onze educatieboerderij. Wij geven je een rondleiding langs onze paarden en de melkerij en vertellen u er alles over. Zo komt u te weten hoe we te werk gaan en hoe we voor onze paarden zorgen. Met onze educatieve excursie bieden wij zowel kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal als een hoge belevingswaarde. Hiermee bieden we een educatief leerprogramma voor kinderen van het basisonderwijs, dat een ware beleving is voor de kinderen.

  Meer informatie over ons educatieve programma

  Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die onze educatieboerderij allemaal biedt voor een leerzame excursie met kinderen van het basisonderwijs? Bel dan naar 076-5020478. Wij vertellen u graag alles over hoe wij voor kinderen een zowel leuke als leerzame dag kunnen inrichten op Paardenmelkerij De Edelweiss.

  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

  Benieuwd naar onze producten?
  Alles gemaakt van paardenmelk