Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Home » Kinderfeestje Roosendaal

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Is uw kind binnenkort jarig en wilt u een leuk en uniek kinderfeestje met paarden organiseren in Brabant? Houdt dan het kinderfeestje bij Paardenmelkerij De Edelweiss. Een feestje op onze paardenmelkerij in Brabant is perfect voor kinderen die van paarden houden.

Het meest originele paarden kinderfeestje in de provincie Brabant!

Houdt uw kind van paarden, organiseer dan uw kinderfeestje op onze paardenmelkerij in Brabant. Bij aanvang van het feestje worden de kinderen ontvangen met limonade en koek en kunnen er eventueel cadeautjes worden uitgepakt. Vervolgens kan de pret pas echt beginnen. Tijdens het kinderfeestje op onze paardenmelkerij in de omgeving van Breda en Roosendaal, kunnen de volgende activiteiten worden gedaan:

  • Schminken
  • Speurtocht
  • Spiegelkist
  • Ponyrijden
  • De jarige mag een paard melken
  • Spijkerbroekhangen
  • Hoefijzers gooien
  • Strobalendans
  • Melk proeven
  • Pony’s borstelen

Nadat de kinderen op het kinderfeestje een leuke middag met de paarden hebben gehad krijgen ze bij ons nog een lekkere pannenkoek. Ook de ouders krijgen, naast koffie en thee, een pannenkoek. Vervolgens is het kinderfeestje afgelopen en kunt u ervoor kiezen de kinderen nog een leuk cadeautje mee naar huis te sturen dat gerelateerd is aan paarden, bijvoorbeeld een hoefijzer of mini puzzeltje.

Speciale uitnodiging voor hét kinderfeestje in Brabant met paarden als thema

Introduceer het kinderfeestje van uw kind op onze melkerij voor paarden in Brabant, met onze speciale uitnodiging, compleet in het thema van paarden. Deze is te downloaden via onze website. Door middel van de uitnodiging geeft u de vriendjes en vriendinnetjes van uw kind alvast een voorproefje van het unieke kinderfeestje dat ze te wachten staat in de prachtige omgeving van Breda en Roosendaal.

Meer informatie over ons indrukwekkende kinderfeestje

Bent u geïnteresseerd in het vieren van uw volgende kinderfeestje of schooluitje bij Paardenmelkerij De Edelweiss? Neem dan contact met ons op en bel naar 076-5020478. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Ook kunt u ons bellen om direct het feestje te boeken.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk