Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Home » Paardenmelk bestellen

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Bij onze paardenmelkerij kunt u gemakkelijk producten op basis van paardenmelk online bestellen via onze webshop. In diverse landen staat paardenmelk al een tijdje in de belangstelling en nu is ook Nederland aan de beurt. Het gebruik van paardenmelk is namelijk erg in opkomst in ons land. Dat is niet gek ook, want het drinken van paardenmelk kent vele voordelen voor de gezondheid.

Kies voor uw gezondheid door online producten op basis van paardenmelk te bestellen

Door het consumeren van paardenmelk kunt u gemakkelijk uw algemene gezondheid een flinke boost geven. Zo heeft paardenmelk een gunstig effect op de darmwerking. Paardenmelk stimuleert namelijk de goede bacteriën in onze darmen, waardoor de slechte bacteriën worden verdrongen. Hierdoor wordt uw weerstand een stuk sterker, waardoor al snel uw algehele gezondheid beter wordt. Deze gunstige effecten bereikt u al door het drinken van een kwart liter paardenmelk per dag. Voor deze verse paardenmelk bent u van harte welkom bij onze paardenmelkerij in Etten-Leur. Woont u echter niet in de regio, maar wilt u wel graag profiteren van de vele gezondheidsvoordelen van paardenmelk? Dan vindt u hiervoor diverse alternatieven die u kunt bestellen in onze webshop, bijvoorbeeld de paardenmelk capsules.

Meer informatie over onze paardenmelk

Wenst u graag meer informatie te hebben over de producten op basis van paardenmelk die u kunt bestellen in de webshop van Paardenmelkerij De Edelweiss? Bel dan naar 076-5020478. Wij vertellen u graag alles over onze producten en kunnen u voorlichten over het gebruik en de mogelijke toepassingen ervan. U bent natuurlijk ook altijd welkom bij onze paardenmelkerij in Etten-Leur om hier uw verse paardenmelk op te halen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk