Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Leuke uitjes zijn er veel in de omgeving van Breda. Er zijn er echter weinig zo bijzonder als een excursie naar Paardenmelkerij De Edelweiss. Bij ons kunt u terecht voor begeleide rondleidingen met bijvoorbeeld uw vereniging, familie of met een school. De uitjes bij Paardenmelkerij De Edelweiss, gelegen in de omgeving van Breda, zijn leuk voor jong en oud. Bent u dus op zoek naar een leuk uitje met een groep, of gewoon met familie of vrienden, kom dan eens naar Paardenmelkerij De Edelweiss!

Eén van de meest bijzondere uitjes in omgeving Breda!

Met een excursie bij Paardenmelkerij De Edelweiss komt u alles te weten over het reilen en zeilen in een paardenmelkerij. Aan het begin van de excursie wordt u ontvangen met koffie, thee en koek en krijgt ondertussen een korte uitleg over de diervriendelijke huisvesting, het paardenras en de geboorte van de veulentjes in de paardenmelkerij. Vervolgens kunt u zelf de paardenmelk van onze melkerij proeven. Hierna begint de beleving pas echt, want we gaan naar de stallen om te zien hoe de paarden gehuisvest zijn en hoe ze worden gemolken. Ook krijgt u de veulentjes in onze paardenmelkerij te zien, wat voor kinderen erg leuk is, maar natuurlijk ook voor volwassenen.

Boek nu uw excursie!

Bent u op zoek naar leuke uitjes in de omgeving Breda en wilt u eens een keer iets écht unieks doen? Dan kiest u natuurlijk voor een excursie bij Paardenmelkerij De Edelweiss. Boek uw excursie door te bellen naar 076-5020478. Ook bent u van harte welkom ons te bellen wanneer u graag meer wilt weten over de mogelijkheden van onze excursie voor uw gezelschap. Wij vertellen u met plezier wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

Anderen bekeken ook

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk