Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Home » Paardenmelk producten

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Bij Paardenmelkerij De Edelweiss kunt u terecht voor een grote diversiteit aan verschillende paardenmelk producten. In Nederland is het gebruik van paardenmelk steeds meer in opkomst. Dat is ook niet gek want het gebruik van paardenmelk brengt vele voordelen met zich mee. Zo brengt het veel gezondheidsvoordelen met zich mee om dagelijks een kwart liter paardenmelk te drinken. Dat is echter niet de enige manier waarop het gebruik van paardenmelk voordelen met zich meebrengt. Zo wordt paardenmelk vaak ook verwerkt in verschillende (cosmetische) producten die niet alleen erg verzorgend zijn, maar zelfs een positieve werking hebben tegen diverse huidproblemen, zoals eczeem.

Paardenmelk producten, voor een complete verzorging

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (cosmetische) producten met paardenmelk als basis, waaronder bodybalsem, shampoo, crèmes, douchegel en zeep. Wat al deze producten gemeen hebben is dat ze, volledig biologisch en dierproefvrij zijn. Het gebruik van deze paardenmelk producten is daarom ook erg verantwoord. Neem eens een kijkje in onze webshop om zelf ons ruime assortiment aan paardenmelk producten te bekijken.

Bestel direct bij ons

Alle cosmeticaproducten in ons assortiment hebben we op voorraad bij Paardenmelkerij De Edelweiss in Etten-Leur, maar deze zijn ook gemakkelijk online te bestellen. Wenst u meer informatie te hebben over de verschillende paardenmelk producten zoals poeder in ons assortiment en de werking ervan? Bel dan naar 076-5020478. Wij geven u graag vrijblijvend een uitgebreid advies over onze producten op basis van paardenmelk.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk