Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Home » Paardenmelkpoeder kopen

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Wanneer u paardenmelkpoeder wilt kopen, dan kunt u terecht bij Paardenmelkerij De Edelweiss in Etten-Leur. Paardenmelk heeft vele positieve effecten op de gezondheid. Zo zorgt het niet alleen voor een hogere weerstand en betere darmwerking, maar helpt het ook tegen huid- en maagproblemen. Het paardenmelkpoeder dat u kunt kopen bij Paardenmelkerij De Edelweiss heeft een erg hoge concentratie, waardoor u met slechts een kleine hoeveelheid al kunt profiteren van de vele positieve die paardenmelk heeft op de gezondheid.

Paardenmelkpoeder kopen, online of in onze paardenmelkerij in Etten-Leur

Bij Paardenmelkerij De Edelweiss, gevestigd in Etten-Leur, bent u elke maandag tot zaterdag, tussen 8.00 en 18.00 uur welkom voor het afhalen van paardenmelk of producten op basis van paardenmelk. Ook kunt u op deze tijdstippen bij ons terecht voor het kopen van paardenmelkpoeder, met daarin een hoge concentratie paardenmelk. Er bestaat geen beter alternatief voor koemelk – daar doet u toch ook uw voordeel mee?

Bij ons kunt u eenvoudig online bestellen

Woont u niet in de omgeving van Etten-Leur? Ook dat is geen probleem, want u kunt ook paardenmelkpoeder kopen door het bij ons te bestellen. Bel hiervoor naar 076-5020478 en plaats direct uw bestelling. Vervolgens wordt het op het door u gewenste adres afgeleverd. Heeft u nog vragen over de melk op andere producten van paardenmelkerij De Edelweiss? Ook hiervoor bent u van harte welkom om ons te bellen. Wij geven u graag advies over de producten die wij aanbieden.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk