Paardenmelkerij "De Edelweiss" 06 28366339 info@paardenmelkplanet.nl

Home » Paardenmelk waar te koop

Wij hebben diverse dekhengsten te koop. Kijk voor meer informatie/foto's/video op onze Haflinger website:

https://www.haflingerstal.nl/dekhengsten

Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Op zoek naar een plek waar je verse paardenmelk kunt kopen? Bij Paardenmelkerij De Edelweiss natuurlijk. Onze melkerij in Etten-Leur is waar wij verse paardenmelk te koop aanbieden, maar via onze webshop bestelt u ook eenvoudig allerlei producten op basis van paardenmelk, waaronder ingevroren paardenmelk en paardenmelkcapsules.

Verse paardenmelk, waar kan ik dat kopen?

Als u wilt weten waar paardenmelk te koop is, dan is Paardenmelkerij De Edelweiss het antwoord. Het gebruik van paardenmelk brengt vele voordelen met zich mee, waaronder een verhoogde weerstand en een betere darmwerking. U profiteert al van deze voordelen bij consumptie van een kwart liter paardenmelk per dag. Daarom vindt u in onze webshop, waar diverse producten op basis van paardenmelk te koop zijn, ook paardenmelk per kwart liter.

Te gezond bestaat niet, waar koopt men anders paardenmelk voor?

Om optimaal te profiteren van de voordelen die paardenmelk met zich meebrengt, drinkt u het beste een kwart liter per dag. Dit is dan ook de reden dat u de verse paardenmelk van Paardenmelkerij De Edelweiss per kwart liter kunt kopen. Natuurlijk kunt u ook gewoon grotere hoeveelheden afnemen. Voor het kopen van verse paardenmelk kunt u elke maandag tot en met zaterdag, tussen 8.00 en 18.00 uur terecht bij Paardenmelkerij De Edelweiss in Etten-Leur. Woont u niet in de omgeving, maar wilt u wel graag profiteren van de vele gezondheidsvoordelen van paardenmelk, dan kunt u in onze webshop ook diverse producten op basis van paardenmelk bestellen. Een goed alternatief voor het drinken van paardenmelk, zijn bijvoorbeeld de paardenmelk capsules die wij aanbieden in onze webshop.

Verse en ingevroren paardenmelk in Etten-Leur

Bij Paardenmelkerij De Edelweiss kunt u terecht voor al uw producten op basis van paardenmelk. Wij zijn namelijk een gespecialiseerde paardenmelkerij waar u terecht kunt voor verse paardenmelk, maar waar ook paardenmelk in poedervorm en capsules met een hoge dosis paardenmelk te koop zijn. Zo heeft u een ruime keuze aan producten wanneer u geïnteresseerd bent in gezonde paardenmerk. U bent van harte welkom bij onze paardenmelkerij in Etten-Leur om uw paardenmelk te kopen. Woont u niet in de omgeving van Etten-Leur? Ook dat is geen probleem, want u kunt al onze producten ook gewoon bestellen in onze webshop of door te bellen naar 076-5020478. Voor meer informatie over onze producten kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk