Diervriendelijke stal

Gecertificeerd erkend leerbedrijf

Geschikt voor kinderen

Paardenmelk, waar is dat te koop? Bij Paardenmelkerij De Edelweiss natuurlijk. U kunt bij onze melkerij in Etten-Leur terecht voor verse paardenmelk, maar via onze webshop bestelt u ook eenvoudig allerlei producten op basis van paardenmelk, waaronder ingevroren paardenmelk en paardenmelk capsules.

Paardenmelk, waar is dat te koop?

Als u wilt weten waar paardenmelk te koop is, dan is Paardenmelkerij De Edelweiss het antwoord. Het gebruik van paardenmelk brengt vele voordelen met zich mee, waaronder een verhoogde weerstand en een betere darmwerking. U profiteert al van deze voordelen bij consumptie van een kwart liter paardenmelk per dag. Daarom vindt u in onze webshop, waar diverse producten op basis van paardenmelk te koop zijn, ook paardenmelk per kwart liter.

Verse en ingevroren paardenmelk in Etten-Leur

Bij Paardenmelkerij De Edelweiss kunt u terecht voor al uw producten op basis van paardenmelk. Wij zijn namelijk een gespecialiseerde paardenmelkerij waar u terecht kunt voor verse paardenmelk, maar waar ook ingevroren paardenmelk en capsules met een hoge dosis paardenmelk te koop zijn. Zo heeft u een ruime keuze aan producten wanneer u geïnteresseerd bent in gezonde paardenmerk. U bent elke maandag tot zaterdag, tussen 8.00 en 18.00 van harte welkom bij onze paardenmelkerij in Etten-Leur om uw paardenmelk te kopen. Woont u niet in de omgeving van Etten-Leur? Ook dat is geen probleem, want u kunt al onze producten ook gewoon bestellen in onze webshop of door te bellen naar 076-5020478. Voor meer informatie over onze producten kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Anderen bekeken ook

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Benieuwd naar onze producten?
Alles gemaakt van paardenmelk